Buďte zdraví s homeopatií!

Naladím se na problém, se kterým přícházíte, a vyberu vám na míru homeopatika, která vám otevřou cestu
ke zd
raví a harmonii.

Vítám Vás na stránkách Homeopatické poradny V harmonii.

Už téměř 10 let pomáhám svým klientům pomocí homeopatie, kterou podle potřeby doplňuji dalšími metodami - homeopatickou detoxikací, uvolňováním emocí, prací s myslí, energií těla a prvky terapie. Neodejdete tedy ode mě pouze s homeopatickými kuličkami, ale hlavně s hlubokým přijetím a pochopením toho, co vás ke mě přivedlo.

Vycházím z celostního přístupu k léčbě a věřím, že to, co se projevuje na našem těle, je odrazem toho, co se odehrává uvnitř nás. Každého, kdo ke mně přijde, vnímám jako celek, všímám si nejen zdravotních problémů, ale i toho, jak vypadá jeho život, jak reaguje, jaké věci se mu dějí a jak je prožívá. A podle toho vybírám ta správná homeopatika.

Homeopatická porada V harmonii se nachází v centru Prahy, nedaleko stanice metra Muzeum nebo Náměstí Míru.

S jakými problémy přicházejí klienti do homeopatické poradny?

Podívejte se na několik příkladů:

  • Už jako malá jsem měla problémy s ekzémem. Nejvíc se to ale rozjelo v době, kdy jsem na dva roky odjela studovat do Anglie. Ruce mám celé drsné, vysušené, pořád se musím škrábat, nejhorší je to v zimě, kůži mám úplně rozpukanou. Mazání kortikoidovou mastičkou, kterou jsem dostala od paní doktorky, vždycky na čas uleví, ale za pár týdnů se nesnesitelné svědění objeví znova. Navíc už nejen na rukou, ale i na hrudníku a v podpaží.
  •  
  • Julinka už zase prokašlala půl noci. Jsme z toho všichni nevyspalí. Sirupy ani antibiotika nepomáhají. Trnu, že mi zítra bude volat paní učitelka ze školky, že Julinka ze spaní strašně kašle, ať si pro ni přijdu. Přitom byla doma 3 týdny, pak týden školky a je to tu zase. Mám strach, že se z toho nevyhrabeme. Navíc už jsem sama několik nocí pořádně nespala.
  •  
  • Za týden máme jít s Honzíkem na očkování. Kamarádka mi poslala článek o tom, že očkování může trvale poškodit zdraví. Myslela jsem, že očkováním dělám pro své dítě to nejlepší, říká to i naše paní doktorka. Čemu mám teď věřit? Bez očkování nás nevezmou do školky, ale mám najednou trochu strach. Neumím si představit, že by měl Honzík epilepsii nebo třeba autismus…
  •  
  • Tomášek se už zase nemůže vykakat. Je schopen jít na záchod jenom doma. Někdy mu to trvá i několik dní, než se to podaří. Pláče, že to bolí a nechce tlačit. Čípky nezabírají, navíc má celý podrážděný zadeček. O praní umazaných kalhotek ani nemluvím. Nevím, co si s tou hroznou zácpou počít. Napadlo mě, že je to od té doby, co se mu děti ve škole začaly smát…
  •  
  • Už je skoro jaro a všichni si užívají sluníčka. Jen já jsem úplně bez energie. Navíc zas cítím to nepříjemné pálení v nose a krku. Už to znám – pár dní rýma, pak škrábání v krku, nakonec se rozjede kašel. Toho se nezbavím minimálně měsíc. Nejhorší je, že mě přepadá kdykoli – vejdu do obchodu a rozkašlu se, jsem rudá, tečou mi slzy. Lidé se po mě ohlíží. V noci mě budí ze spaní. Přitom žádná teplota, jen ta únava, že by to byla nějaká alergie? Copak musím být pořád dokola nemocná?
  •  
  • Ach jo, už je to tady znovu. Už přesně poznám, že mi zase začíná kvasinková infekce. Nejdřív je to jen takový trošku nepříjemný pocit. A pak se rozjede svědění a pálení. Vyzkoušela jsem už všechny možné globulky, krémy a mastičky…

Podrobnější seznam, co je možné léčit homeopaticky, najdete zde.

Znáte takový pocit? Trápí vás něco podobného?

Pak je určitě dobrou zprávou, že všechny tyhle příběhy mají něco společného. Všem těmto klientům totiž pomohla homeopatie.
To se mi na ní líbí. Že dává lidem naději na uzdravení - i v situacích, kdy klasická medicína pomoci nedokáže. Homeopatická léčba vede k tomu, abyste se cítili fit, měli dostatek energie, aby vás nic neomezovalo a mohli jste se plně věnovat činnostem, které vás baví. Aby vás netrápily bolesti, nemoci a chronické neduhy. 

A je tu ještě jedna výhoda. Homeopatie to všechno umí bez užívání chemických léků, bez zbytečného zatěžování organismu. Funguje tím nejpřirozenějším způsobem – obnoví v těle vnitřní harmonii a rovnováhu. Věřím, že životní rovnováha je základem našeho zdraví.

Zaujalo vás to? Máte i vy nějaký zdravotní problém, se kterým už delší dobu bojujete? Ráda vás uvítám ve své homeopatické poradně. Napište mi a objednejte se na konzultaci. Pokud cítíte, že vás to zajímá, že zrovna toto by mohla být pro vás ta správná cesta ke zdraví a spokojenosti, přijďte vyzkoušet homeopatii. Těším se na vás!